Lajmet E fundit

“O bre kam fjet në mal, as s’kam pasυr të ha e as të pi”/ Halil Kastrati: Rrëfimi i saj me të shti në dhe për së gjalli

Humanisti Halil Kastrati ka pranuar në Shtëpinë e të moshuarve edhe një banore të re.Një loke, e cila si duket ishte e vetmuar ka thënë se nuk ka pasur as me hanger e as me pi.

Kastrati ka shkruar në rrjetin social facebook, se ajo ka fjetur në mal. Sipas tij, rrëfimi i lokes të shtin në dhe për së gjalli.
Postimi i plotë i Halil Kastratit: Ahhh loti i tyre😢😢😢

“O bre kam fjet në mal, as s’kam pasur të ha e as te pi, u tutsha edhe me fjet se mos po më han najsen”😢
Historia shumë prekëse e banores më të re në Shtëpia e të moshuarve “Jetimat e Ballkanit” së shpejti me video. Rrëfimi i saj me të shti në dhe për së gjalli.
Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë!