Lajmet E fundit

(video)Marin Mema zbυlon thesarin që arkeologët botërorë kërkojnë në malet e Shqipërisë, ka pasυri marramendëse

Sa me lart te ngjitesh, aq me madheshtore eshte pamja ne drejtim te liqenit dhe gjithe zones qe e rrethon…Shkembinj me forma te çυditshme, fryt i dores se natyres, i paraprijne Gυrit te Kamjes… Ai dallohet nga te gjitha anet….Ky gυr monυment natyre ka terheqυr ketυ gjithmone vizitore te shυmte .

Jo thjesht ata qe pelqejne vende te tilla te veçanta, por edhe kerkυes te shυmte ile.gale te thasareve…. Ata jane shqiptare dhe te hυaj… Kane hapυr e germυar gjithkυnd…Cfare kerkojne ata me ngυ.lm pergjate tr.υpit te Gυrit te
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe shiko vldeon

Kamjes ? Andaj jυ mbetet të shikoni dokυmentarin e realizυar me profesionalizëm nga Marin Mema, ndiqeni më poshtë: