Lajmet E fundit

Sí të përzgjídhní syzet që jυ shkojnë me formën e fytyrës?

Përzgjedhja e syzeve të duhura, duhet bërë në varësi të formës suaj të fytyrësSi ta përcaktoni saktë çfarë fytyre keni dhe si të zgjidhni syzet që ju shkojnë më shumë?
Më poshtë keni me foto format tipike të fytyrave dhe format e syzeve të përshtatshme për to.
E zgjatur


Një fytyrë e zgjatur është më e gjatë se e gjerë me një ngushtim të lehtë në nofull.
Drejtkëndëshe


Një fytyrë drejtkëndore është një gjerësi uniforme, më e gjatë se e gjerë me një nofull në katror!
E rrumbullakët


Një fytyrë e rrumbullakët ka kënde më të buta me mollëza pak më të gjera dhe një ballë dhe nofull po aq të gjerë.
Formë diamanti


Një fytyrë diamanti është më e gjerë në mollëza me një nofull të theksuar dhe ballë të ngushtë. Zgjidhni syze me kthesa dhe skaje të buta që nuk janë shumë të gjera ose të mëdha.
Ovale


Një fytyrë ovale është më e gjithanshme për t’u përshtatur, me mollëza pak më të gjera dhe një ngushtim të butë në ballë dhe nofulla.
Katrore


Një fytyrë katrore ka më shumë vija këndore me mollëza, ballë dhe nofulla po aq të gjera. Zgjidhni syze të rrumbullakosura dhe pak të lakuara.
Formë zemre


Fytyra në formë zemre është më e gjerë në ballë dhe gradualisht ngushtohet deri në nofull. Zgjidhni syze këndore ose sy mace që janë më të gjera në krye se në fund.