Lajmet E fundit

Shqipëria rrespekton serbet si turistë por kjo vajzë serbe “godet“ shqiptarët: “Do ju pre.sim K0KAT Dhe…” (Video)

Natalija Nileviç, 26 vjeçarja nga Podgorica është arr.estuar nga Polícia e Mali të Zi pasi ka kërc.ënuar shqiptarët dhe malazezët përmes një video të publíkuar në rrjetet sociale.

Kohëve të fundit apo thënë saktësishtë këtë vitë në Shqipëri jan adresuar të gjithë serbet për pushime në vendin tonë dhe qka është më e rëndësishmja që ne po i presim me të gjitha respektet që duhet bërë por kjo fash.iste me sa duket nuk është “kthjellur” ende se se policia ka vepruar shum mirë në arre.stimin e saj.

Prok.uroria e Lartë e kualifikoi veprímin si “nxí.tje të urre.jtjes dhe intol.erancës fetare dhe kombëtare”. Në video, vajza që nga mediat në Mal të Zi cilësohet si “fash.ístja serbe”, dëgjohet duke thënë “Milogorci, Shiptari (term o fendues) unë do tju vë fl.akën të gjithëve. Do të ju pre.sim ko.kat, nuk do të ketë asnjë ko.kë”– dëgjohet në regjistrimin e videos.