Lajmet E fundit

“Gati të japim lekë per familjet ne nevoje, pensi.onistet dhe…”/ Zbulohet vendimi i Qe.verisë Rama për Shtatorin, kush përfiton…

Qeveria Rama ka vendosur ta shtyje për në shtator “Paketën e Dytë të Ndihmës Financiare” nga e cila do të përfitojnë familjet në nevojë, invalidët dhe pe.nsionistët. “Po rishikojmë buxhetin dhe po analizojmë konsumin, në përfundim të rishikimit do të dal me paketën që do të vijojë për bizneset dhe individët që kanë më shumë nevojë”- deklaroi ministrja e Financave Delina Ibrahimaj kur përfundoi edhe Paketa e parë e Rezistencës Sociale.

“Faktoje” mësoi nga burime pranë ministrisë së Financave se tre muajt e verës do të kalojnë pa ndihmë për familjet në nevojë. Të njëjtat burime bëjnë me dije se ndryshimet në buxhet për “Pake.tën Antikrizë 2” do të miratohen në shtator, në nisje të sesionit të ri Parlamentar.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Ndërkohë, sipas raportimeve të ministrisë së Financave, të ar.dhurat në arkën e shtetit për 6-mujorin e parë të vitit, u rritën më 19% e thënë ndryshe në buxhetin e shtetit janë 370 milionë euro më shumë se e njëjta periudhë e një viti më parë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..