Lajmet E fundit

Ju kujtohet sha histja e vogël tek “Dy herë mat”? Sot është një biznesmene, ja si duket ajo pas kaq shumë vitesh!

Ju kujtohet sha histja e vogël tek “Dy herë mat”? Sot është një biznesmene, ja si duket ajo pas kaq shumë vitesh!
Ndonëse nuk e vazhdon më aktrimin, Rudinën tek filmi “Dy herë mat” me siguri të gjithë
e mbani mend.

Dhe nëse nuk ju kujtohet, por ju risjellim shprehjen që u bë hit nga ky
film: “Dua edhe akullore, edhe çokollatë”.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Por si duket “Rudina” pas kaq shumë vitesh? Aktorja Manjola Begolli mbaroi studimet
për ekonomik dhe sot është një biznesmene.
Ajo ishte e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” duke u rikthyer sërish në
ekran pas një mungese të gjatë.