Lajmet E fundit

Vetëm një gjë e vogël parandalon formimin e akullit në frigorifer – një truk gjenial

Vetëm një gjë e vogël parandalon formimin e akullit në frigorifer – një truk gjenial
Edhe pse frigoriferët më të fundit prodhohen kryesisht me teknologjinë “no frost”, e cila në fakt është ajo që nuk lejon të krijohet akull në muret e frigoriferit, një numër i madh familjesh herë pas here përballen me atë problem. Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Në vend që të “shkrini” grumbullimin, provoni këtë truk të thjeshtë që parandalon formimin e akullit në frigorifer. Një super truk që do t’ju ndihmojë kundër grumbullimit të akullit në frigorifer.
Si do ta arrini atë? Mjafton të “shkrini” frigoriferin një herë, si zakonisht kur e pastroni dhe pasi të thahet ose të fshini muret me një leckë të thatë, t’i lyeni me vaj.

Ky truk vërtet i thjeshtë do të ndihmojë kundër ngricave. Parandalon grumbullimin e tij dhe duke qenë se akulli formohet kryesisht për shkak të lagështirës së tepërt në ngrirje, mbyllni mirë të gjitha qeset që keni futur në ngrirje dhe nuk do të keni asnjë problem.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..