Lajmet E fundit

Femrat më mahnitëse nga dje në sot

Çdo vit burime të shumta votojnë për gruan më të bukur në botë. Megjithatë, ka disa gra, bukuria e të cilave nuk mund të vlerësohet vetëm për një vit, por

përgjithmonë. Natyrisht, secila prej këtyre grave ka ndërtuar një reputacion të vetën dhe secila meriton lëvdata për arritjet e tyre. Më poshtë është lista jonë e femrave më befasuese të të gjitha kohërave.

Marilyn Monroe

Prej shumë vitesh Marilyn Monroe është ndarë nga jeta, por ajo ende e influencon ‘Hollywood-in’. Ja një shprehje e saj: Papërsosmëria është bukuri, çmenduria është gjeniale dhe është më mirë të jesh plotësisht qesharak sesa i mërzitshëm.

2. Natalie Wood

Natalie Wood ka qenë në qendër të vëmendjes që kur ishte e vogël. Ajo ka interpretuar në filma si “West Side Story”, “Rebel Without a Cause”, etj. Në moshën 43 vjeçare, ajo vdiq gjatë një udhëtimi në ishullin Santa Catalina.

3. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor lindi në Angli dhe u zhvendos në Kaliforni gjatë Luftës së Dytë Botërore. Nëna e saj i thoshte gjithmonë se ajo duhet të ishte pjesë e filmave. Ajo përfundoi duke u bërë një yll i famshëm i Hollywood-it dhe aktiviste.

4. Michelle Pfeiffe


5. Julie Gibson