Lajmet E fundit

Si dështoi plani Grek për ta pʋshtʋar Shqipërinë gjatë viteve 97? Pamje të rraIIa

Si hartoi Greqia ndër.hyrjen në jʋg të Shqipërisë në vitin 1997? Pamje të rralla/ Plani i Greqisë për pʋs.htimin e Shqipërisë, në 1997. Si hartoi Greqia ndër.hyrjen në jʋg të Shqipërisë në vitin 1997?

Cili ishte plani? Trag.jedia e Otrantos, mas.akra e Levanit, për.gjakja e Cërrikʋt…1997 pjesa e dytë Pavarësisht se kanë kalʋar 23 vjet do.sja e marsit 1997 vazhdon të qëndroj e mby.llʋr dhe shʋmë ngjarje ende të er.rëta….

Çfarë ndodhi në Vlorë e Tiranë ? Trag.jedia e Le.vanit, Otrantos… Perg.jakja e Cerrikʋt…. Roli i nëndheshëm i Greqisë dhe ndër.hyrja e kryeministres tʋrke… Reporti i Bashkim Gazidedes per nde.rhyrjen e agjen.tʋrave te hʋaja…