Lajmet E fundit

Mani.pulimi më i madh i historisë në 200 vitet e fundit, greket e sotme, me titra shqip (VIDEO)

Mani.pulimi më i madh i historisë në 200 vitet e fundit, greket e sotme, me titra shqip (VIDEO). Ju premtuam se do ta sillnim me titra shqip dokumentarin në gjermanisht, ku tregohet man.ipulimi i historisë që Rev.olucioni Shqiptaro-Arvanit i vitit 1821 u quajt “revolucion grek”. Ndiqeni:

Meqenëse pro.paganda greke (dhe gjithashtu serbe) pretendon se shqiptarët në të vërtetë nuk kanë histori dhe gjuhë të tyre, dhe se ata janë në të vërtetë “grekë, “serbë” ose “arabë” të albanizuar, unë do të doja t’ju tregoja se të ashtuquajturit” grekë ” janë në pjesën më të madhe në të Vërtetën “Shqiptarë ose Arvanitë te “greqizuar”.