Lajmet E fundit

Marin Mema gjen zbulimin që ndryshon historinë e shqiptarëve

Shum mir e dijmë punën dhe aktivitetin e Marin Memës dhe se sa aktiv është në zbulumin e historisë shqiptare. Puna e tij e pandalshme në këtë sferë na bën të gjithëve krenar për të kaluarën tonë por edhe na mëson për shumë e shumë gjerë të reja rreth të kaluarës tonë historike. Së fundmi i nderuari Mema ka gjurmuar dhe ka gjetur një zbulim shum domethënës dhe të lashtë.

Zbulohet tempulli i lashtë në majën e një mali në Shqipëri. Çfarë ka ai të veçantë dhe a mund të ndryshojë këtë pjesë të historisë së shqiptarëve? Lidhja me kultin e Zeusit dhe përse arkeologët nuk kishin shkuar më parë? Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.