Lajmet E fundit

Nje Plak I Mencur I Thote Te Birit: Ne Jeten Tende Mos Hiq Dore Nga 3 Gjera..

Nje plak i mencur i thote te birit: Ne jeten tende mos hiq dore nga 3 gjera..
Ha ushqimin me te mire.

Fli ne shtratin me te mire.
Jeto ne shtepite me te bukura.
Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi te varfer?

Plaku i mencur i thote: kur ti te vonohesh per te ngren, dhe pasi te jesh uritur shume, cfaredo ushqimi qe te hashe, do te te duket i shijshem.
Nese do punosh shume dhe do lodhesh, kudo ku te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.
Nese me njerezit sillesh mire, ti do jetosh ne zemrat e tyre, dhe nuk ka me mire se te banosh ne zemrat e njerezve me dashuri.