Lajmet E fundit

Alisa U Zhdυk Dy Mυaj Më Parë: Prindërit E Gjetën Të Gja.Llë Dhe Në Vend Që Ta Përqa.Fonin, Ata Qanë Për Këtë

Ata nuk e prisn.in diçka të tillë në ëndrrat e tyre. Alice Oliver, një nënë e re nga Kolorado, SHBA, u zhduk papritur dy muaj më parë, duke lënë me prindërit vajzën e saj dhjetëv.jeçare.
Kërkimi për Alisa zgjati dy muaj, në të cilin u përfshi edhe policia në Kolorado dhe shtetet përreth amerikane. Alice u gjet përfundimisht në Manhattan, dhe megjithatë historia nuk ka një fund të lumtur.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Alisa kishte probleme mendore që e vogël, për shkak të të cilave duhej të moni.torohej vazh.dimisht. Falë dashurisë dhe sakrificës së madhe të prindërve, ajo pati një fëmijëri dhe rritje të bukur, madje disa lidhje dashurie.
Pol.icia dhe prindërit e saj e gjetën atë në një strehë për të pastrehët. Ajo ishte në një gjendje të tme.rrshme, e uritur dhe shumë e dhunshme ndaj të gjithëve, madje edhe ndaj prindërve të saj kur e panë. “Jemi të tmerruar. Gjendja e saj është e tmerrshme dhe tani ajo akuz.ohet për sjellje të dhun.shme. Nuk dimë si t’i afrohemi sepse nuk e dimë se çfarë është e vërtetë për të. Për dy muaj të tërë, për herë të parë në jetën e saj, ajo ishte krejtësisht e vetme, pa mbështetjen e askujt dhe kështu përfundoi.

Heti.mi përcaktoi se Alyssa u largua nga shtë.pia me makinë për të viz.ituar tezen e saj në Kansas, por nuk e arriti kurrë. Ajo kaloi disa shtete nga Kolorado në Nju Jork dhe u vendos atje. Mes të pastrehëve. Se si u rrit në atë kompani, askus nuk e di ende.
– Ishte artist, pikturonte. Ajo punonte në një fabrikë tekstili dhe në kohën e lirë kishte faqen e saj të internetit. Ajo ndihmoi rreth shtëpisë pas divor.cit të saj dhe ishte një nënë e shkël.qyer për vajzën e saj Georgia. Ajo e donte jogën. Nuk do të thotë asgjë tani pas këtij krizë nervore. Nuk di si të vazhdoj. Ajo ka nevojë për ndihmë profesionale. Ajo endet rrugëve të Nju Jorkut duke lypur me një mace në krahë. Kjo nuk është mirë – tha nëna Christy.

Për shkak se Alice është një grua e rritur, prindërit e saj nuk kanë të drejtë ligjore ta marrin në shtëpi ose të bëjnë ndonjë gjë kundër vull.netit të saj. Dhe tani për tani ajo refuzon çdo komunikim dhe vazhdon të ecë rrugëve të Nju Jorkut.
– Nuk më thyhet zemra. Është shka.tërruar përgjithmonë – tha Christy Oliver.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..