Lajmet E fundit

E mbajti në punë kur s’kishte bukë për të ngrënë/ Si është historia me Agron Llakajn dhe Behar Merën

Spektakli “Al Pazar”, ka hapur sezonin ne shtator, me emra të rinj por dhe me disa largime. Në këtë rikonceptim total të tij, ndër aktorët e larguar është edhe Behar Mera, i cili nuk do të jetë pjesë e “Al Pazar Televizion”.

Agron Llakaj është shprehur se largimet kanë se ishin të rëndësishme por respektohet vendimi i tyre.

“Na duket vetja se jemi ndryshe, duke respektuar edhe largimet që nuk ishin pak të rëndësishme, duhet kuptuar kjo gjë. Duhet kuptuar kaq gjë, që respektohet ndjenja e çdokujt në marrëdhënie në këtë punë. Kjo është një sfidë mbi të gjitha, me veten dhe jo me realitetin”, tha Llakaj.