Lajmet E fundit

Qeraxhiu Lë Shtëpinë Dhe Ik/ Po Kur Shkoi Pronari Në Shtëpi Zuri Kokën Me Duar Nga Ajo Që I Zunë Sytë

Qeraxhiu lë shtëpinë dhe ik/ Po kur shkoi pronari në shtëpi zuri kokën me duar nga ajo që i zunë sytë
Një qiramarrës ka tërhequr vëmendjen e të gjithë rrjetit, duke lënë pas në shtëpinë ku ka jetuar rreth 5000 shishe birre.

Mirëpo jo vetëm kaq, por disa prej tyre ishin të mbushura me uri në. Punonjësit e pastrimit sapo panë gjendjen në të cilën ishte shtëpia u neveritën, por iu përveshën punës për të pastruar gjithçka pasi apartamenti ishte lënë në një gjendje shumë të mjerueshme nga qiramarrësi.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Fotot, të cilat në pak kohë u bënë virale, u postuan në rrjetin social Facebook, dhe në foto mund të shikohen qartë të gjitha pirgjet e shisheve të birrave , shumica të mbushura me urinë por edhe bishtat e cigareve të hedhura kudo nëpër apartament.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..