Lajmet E fundit

Ky VIP është burri i ëndrrave, por kur ta mësoni se cfarë i ka bërë gruas së tij do e urreni

Elvis Presley ishte pa dyshim një nga burrat që cdo grua do dëshironte, të paktën për atë që prezantohej në media! Një burrë shumë i
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

pashëm, i famshëm, me para, me autoritet…këto dhe disa tipare të tjera e bërë edhe bashkëshorten e tij, Priscilla të dashurohej, megjithatë martesa nuk shkoi ashtu si e kishte menduar ajo.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Në fund, në rrëfimin e saj pas vdekjes së bashkëshortit, ajo rrëfen se Elvisi e ka “detyruar” që të ndryshojë imazh. I lyeu flokët ngjyrë të zezë si ai, të krihej si ai donte. Kjo është arsyeja se përse Priscilla e përshkruante veten si “kukulla e Elvisit”.

Ajo nuk mund t’i shfaqej atij pa bërë grimin dhe rregulluar flokët. Priscilla bëri gjithçka për ta bërë Elvisin të lumtur. Nuk kishte rëndësi se çfarë dëshironte ajo, por thjesht të bënte të lumtur Elvisin, po pa qenë e lumtur vetë.