Lajmet E fundit

Burri e la sepse mbeti shtatzënë – më pas gjeti diçka në dhomë që i ndryshoi jetën (VIDEO)

Burri e la sepse mbeti shtatzënë – më pas gjeti diçka në dhomë që i ndryshoi jetën (VIDEO)

Amanda dhe burri i saj e donin fëmijën e tyre. Ishte një periudhë e vështirë për të dy. Amanda ishte thyer dhe mendoi se nuk mund të mbetej kurrë shtatzënë.
Por më pas ndodhi diçka e çuditshme. Amanda mbeti shtatzënë. Familja e saj i ndihmoi ata të blinin një shtëpi dhe ta rinovonin atë. Ajo mendoi se gjithçka ishte në rregull, por më pas ndodhi diçka e papritur.

I shoqi e tradhtoi në javën e 35-të të shtatzënisë. Ai e la atë shpejt dhe ajo nuk mund ta besonte atë që po i ndodhte.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..