Lajmet E fundit

I pazëvendzësueshmi Marin Mema vjen me zbulimin e rradhës: Vendi SHQIPTAR ku ndodhin mrekulli? (video)

Nje liqen ne majen e nje mali…. qe mendohet se ben mrekulli…. Shume te semure vijne ketu me shpresen per te gjetur sherim… L
egjenda, mite, histori te harruara, por edhe shume mistere e rrethojne kete vend… Pikerisht per kete arsye jemi drejtuar drejt, nje vendi te tille, ku jo thjesht, historia, kultura, natyra , mitet, por edhe e sotmja nderthuren ne menyre te mrekullueshme…

Pjesa e fundit e programit “Gjurmë shqiptare” nga gazetari Marin Mema ësht mjaftë mbresëlënëse dhe historike, andaj ju ftojmë ta ndiqni me vëmendje këtë dokumentarë. Video më poshtë: