Lajmet E fundit

Keni presion të ulët të gjakut: Ky doktor tha se çfarë të bëni në mëngjes, shumë njerëz këtu bëjnë gabime

Ndihmësdrejtori i Ambulancës së Beogradit, Dr. Sergej Pantiq në një emision të drejtpërdrejtë të mëngjesit theksoi se ambulanca është më e kërkuar nga hipertensivë dhe se ata që kanë tension të ulët duhet të hanë mëngjesin fillimisht.

-Njerëzit ngrihen, pra nuk hanë mëngjes por pinë kafe, dikush nuk ha mëngjes, i bie sheqeri, kështu ai do të pijë kafe që të zgjon, por nuk të ngre presionin, plus është edhe diuretik. kështu që ul edhe më shumë presionin – shpjegoi doktori duke shtuar se mund të pini kafe, por mbi të gjitha për mëngjes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

– Është e mundur, por mëngjesi është i detyrueshëm – thotë doktor Pantic, duke shtuar se përveç dhimbjeve të kokës, mund të ketë edhe ndryshim të rrahjeve të zemrës për shkak të rrezatimit elektromagnetik.“Nuk ka kërcime nga shtrati në mëngjes, por uluni për një ose dy minuta, pushoni, mendoni se çfarë do të bëni dhe pastaj ngrihuni”, tha doktori, duke shtuar se shumica e grave kanë presion të ulët të gjakut gjatë gjithë kohës. jetet e tyre.

Ai shton se ata që kanë problem me tensionin e lartë duhet të marrin terapinë vazhdimisht, jo ta ndërpresin atë sepse është më mirë. Kur ajo terapi fillon të merret, nuk ka më kthim – pihet gjatë gjithë jetës. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..