Lajmet E fundit

(video)Juria ngel pa fjale kur vajza nis te këndoje, pak sekonda më vonë shpër thejnë lotët

Ka pak njerëz që arrijnë të rrëm bejnë zemrat dhe emocionet gjatë një shfaqjeje muzikore, Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Një nga këto është padyshim Solomia Lukyanets, e cila vetëm 13 vjeçe tregoi të gjithë talentin e saj dhe shkriu në një det lotësh si publikun ashtu edhe anëtarët e jurisë kur ajo filloi të këndojë.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Gjatë programit televiziv “The Voice Kids”, vajza nga Ukraina, Solomia Lukyanets, doli në skenë dhe të gjithë mbetën të heshtur, të etur për të gjetur këngën që do të luante.

Pas një kohe, kur filloi muzika, të gjithë mbetën pa fjalë sepse ishte një nga hitet më të mëdha të Andrea Bocelit, “Con te partirò”.
Është e mahnitshme se si një person i tillë i vogël mund të mbajë një zë kaq të madh. Interpretimi i saj ishte aq mbresëlënës sa edhe publiku dhe juria u m ahnitën.