Lajmet E fundit

Adoleshentja e dha fëmijën për birësim dhe pas 35 vitesh ajo u shfaq pas saj

Adoleshentja 15-vjeçare Stacey Faikes u përball me një vendim të tmerrshëm – ta jepte fëmijën për birësim ose ta mbante atë.
Birësimi më pas dukej si zgjidhja më e mirë, kështu që ajo ia dorëzoi djalin e saj të vogël të panjohurës. Fatkeqësisht, ajo nuk e mbajti më dhe mendoi se nuk do ta shihte më.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ai foshnjë u rrit duke u bërë Stephen Straw, një veteran lufte që jetonte në Pittsburgh. Duke u rritur, ai gjithmonë pyeste se cila ishte nëna e tij e vërtetë. Pasi të gjitha letrat humbën në përmbytje, Stephen u pajtua me mendimin që të mos e gjente kurrë.
Por në vitin 2017, u miratua një ligj që lejon fëmijët e birësuar të kenë akses në certifikatat e tyre të lindjes dhe që ndryshoi gjithçka.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Stephen shpejt zbuloi se kush ishte nëna e tij biologjike, një grua e quajtur Stacy Fakes. Ai ishte i emoci nuar dhe e kërkoi në Facebook. Ai gjeti disa dhe u dërgoi një mesazh të gjithëve me shpresën për të gjetur të duhurin.
“I dërgova një mesazh dhe i thashë: “Hej, kam një pyetje të çuditshme”. E keni dhënë djalin për birësim në vitin 1982? Ajo tha: “E bëra”, dhe unë thashë: “Mendoj se ti je nëna ime biologjike”.Edhe pse nuk ishin parë prej 35 vitesh, ata kishin shumë gjëra të përbashkëta. Të dy ishin pjesë e së njëjtës shoqatë të veteranëve. Përveç kësaj, ata të dy aplikuan për të drejtuar të njëjtën maratonë.

Stephen kontaktoi shoqatën për të surprizuar nënën e tij të humbur prej kohësh. Ai donte ta befasonte në maratonë. Organizatorët punuan së bashku për të vazhduar me kohën dhe ranë dakord që ai të merrte mbulim mediatik. Stefani fshihej ndërsa priste që nëna e tij të kalonte.
Stephen shkroi në letër se kishin kaluar 13,075 ditë që kur nëna e tij e pa për herë të fundit. Ndërsa Stacey lexoi tekstin, Stephenu zvarrit pas saj. Kur ajo u kthye, Stephen buzëqeshi. Kur e kuptuan se kë po shikonin, të dy u hodhën në krahët e njëri-tjetrit.
Stephen takoi edhe motrat e tij biologjike. Pasi vrapuan një maratonë së bashku dhe biseduan, të gjithë sh kuan në darkë. Ata planifikojnë të vazhdojnë të takohen me njëri-tjetrin.Stacey u dha fjalë inkurajimi prindërve që kërkonin fëmijët e t yre të birësuar që të mos e humbin kurrë shpresën.