Lajmet E fundit

“U martuan, krijuan famiIje por pas 4 vitesh e kuptuan se janë vëIIa e motër”

“U martuan, krijuan famiIje por pas 4 vitesh e kuptuan se janë vëIIa e motër”…Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Një burrë 39-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun” hi storinë e tij të d himbshme me gruan e tij, e cila në të vërtetë doli të ishte motra e tij.
Ai ka thënë se ka jetuar i lumtur me të pa e ditur se ishte vëllai i saj dhe ka një djalë me të, por me të marrë vesh të vërtetën, kanë ndryshuar të gjitha gjërat. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Kisha një grua të mrekullueshme dhe një djalë fantastik, por tani jeta ime është co pëtuar, sepse jam mar tuar me motrën time pa e ditur se ishte motra ime.
Unë jam 39-vjeçar dhe u martova vonë në moshën 35 vjeçare.

Unë e dija që kur isha fëmijë se isha i ado ptuar.
I kam dashur prindërit e mi që më ada ptuan, por gjithmonë e n djeja veten të pa lotësuar.
Unë kam provuar ta bind atë që ne jemi ende të njëjtët njerëz që si të çm endur ramë në dashuri, por ajo thjesht nuk do të dëgjojë dhe më f ajëson mua për tërë këtë rr ëmujë.Ne jemi të di vorcuar dhe ajo është larguar nga rrethina, duke marrë djalin tonë me vete.