Lajmet E fundit

Letër komshiυt shqiptar që bën mardhënie të zhυrmshëme

Shumë nga ata që jetojnë në pallat e kanë një problem me komshinjtë e zhurmshëm.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Për shkak edhe të cilësisë së dobët të ndërtimeve, shumica e zhurmave të komshiut dëgjohet edhe tek ti.
Por çfarë ndodh kur komshiu bën se.ks të zhurmshëm?Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Një shqiptar i ka dërguar një letër komshiut, duke i kërkuar që të mos e teprojë, ndryshe do ia presë “pilen”.