Lajmet E fundit

Brenda kësaj shpelle fshihet një fshat i tërë

Për të arritur në fshatin Zhongdong të Kinës, duhen më shumë se një orë ngjitje në mal.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

E ndodhur rreth 1,500m mbi nivelin e detit, një shpellë në Kinë është shtëpi e rreth 100 njerëzve.
Në fakt, brenda kësaj shpelle ndodhet një fshat i tërë, i cili besohet se është vendbanimi më i vjetër në vend, brenda një shpelle natyrale.
Ky komunitet që jeton në këtë shpellë kishte edhe një shkollë, por qeveria kineze e kishte mbyllur atë më 2011, për shkak se, sipas qeverisë, “Kina nuk është një shoqëri shpellarësh”.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Banorët e shpellës janë duke lobuar për ta ndërtuar një rrugë që lidhë shpellën me infrastrukturën ekzistuese, në mënyrë që të përmirësohet jeta e fshatarëve.
Për momentin, Zhongdong mbetet pothuajse tërësisht i shkëputur nga bota e jashtme.