Lajmet E fundit

Ne lajmë gabim gjatë gjithë jetës sonë – një grua zbuloi një mashtrim dhe paralajmëroi për gabimin që bëjnë të gjithë

Një nënë ka paralajmëruar përdoruesit e Facebook për gabimin e zakonshëm që bëjnë shumë kur vendosin rrobat e rrobave në kuzhinë, i cili mund të ketë pasoja të dëmshme, shkruan Daily Mail.

Siç shpjegoi ajo, ajo pa një ngjitëse në makinën e saj larëse që thoshte se larja e rrobave të papërshkueshme nga uji mund të rezultojë në prishjen e makinës, sepse pëlhura e dehidratuar shkakton “dridhje jonormale” në rrymë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Çantat e gjumit, mushama, pajisjet e skive, mbulesat e pelenave dhe dyshekët e gomës citohen si shembuj të artikujve të papërshkueshëm nga uji që nuk janë të përshtatshëm për t’u larë në një makinë larëse.
Gjithashtu thuhet se garderoba e papërshkueshme nga uji nuk duhet të përzihet me rroba të tjera dhe të lahet veçmas.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Njoftimi i gruas shkaktoi një ortek komentesh dhe disa përdorues thanë se rrobat e papërshkueshme nga uji i lanë në makinë prej një viti dhe se nuk është prishur asnjëherë.
Disa ranë dakord me gruan dhe pranuan se i ndjenin vetë pasojat.