Lajmet E fundit

Sa E Pagυante Enver Hoxha Mjekυn E Tij Personal…Dυket E Pabesυeshme, Por E Vërtetë!

Sa e paguante Enver Hoxha mjekun e tij personal…duket e pabesueshme, por e vërtetë! Shpesh dhe me të drejtë kur fliten për persona që kishin një lidhje të ngushtë me Enver Hoxhën, më konkretisht ata që punonim për të, mendohej se kishin të privilegje

dhe sigurisht edhe një pagë më të lartë se pjesa tjetër e shoqërisë së asaj kohe.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Por e gjitha kjo, mësohet të ketë qenë e pavërtetë. Mjeku personal i Enver Hoxhës rrëfen se ai është paguar aq sa janë paguar edhe mjekët e tjerë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..3