Lajmet E fundit

A e mbani mend Fredin e Elsës që kishte baba Jovan Bregun? Ja si duket ai sot pas aq shumë vitesh

A e mbani mend Fredin e Elsës që kishte baba Jovan Bregun? Ja si duket ai sot pas aq shumë vitesh.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

“Pallati 176” është një ndër komeditë më të ndjera, më nostalgjike dhe më të dashura. Batutat e njëpasnjëshme si dhe artistët brilantë që luajtën në të, bënë histori në teatrin shqiptar.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Përpos të madhit Roland Trebicka, në rolin e Jovan Bregut, apo të madhes Violeta Manushi, në rolin e teto Ritës edhe artistët e tjerë nuk mbeteshin prapa. Fredi i luajtur nga Gëzim Rudi, ishte një tjetër personazh, jo vetëm simpatik.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Por si duket sot aktori pasi kanë kaluar 35 vite nga shfaqja e premierës së asaj kohe?
Shihni foton e mëposhtme se si duket në ditët e sotme “Fredi”.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..