Lajmet E fundit

Çdo dit ka ngrënë hu dhër në ba rkun bosh dhe ja se çfar i ndodhi

Një nga l. uftëtarët më të fuqishëm për shëndetin tuaj, dhe konsumimi me sto. makun bosh bën mrekulli për trupin, siç nuk e kishit imagjinuar kurrë…
Hudhra është një antib. iotik dhe antio. ksidant i fuqishëm, duke mbrojtur kështu stomakun tuaj nga inf. eksionet dhe sëm.undjet. Duhet ta hamë para se të fillojmë të hamë ndonjë gjë tjetër, në mënyrë që të mos ketë asgjë tjetër në stomak që do të përziejë dhe asimilojë lëndët ushqyese në hudhër.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Përfitimet shëndetësore të hudhrës janë të shumta. Për të gjithë ata që ankohen për tension të lartë, kjo është mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të mbajtur nën kontroll pres. ionin e gja. kut. Pjesa më e mirë është se e merrni një herë në ditë dhe nuk ka efekte anësore si me il. açet e ndryshme. Infla. macionet e çdo lloji mund të trajtohen dhe kurohen me hudhër. Ata që vuajnë nga artriti mund të përfitojnë jashtëzakonisht shumë nga qepa. Ngrënia e hudhrës me stomakun bosh jo vetëm që do t’ju ndihmojë të luftoni sim. ptomat e artritit, por edhe dhimbjet që lidhen me të.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Kjo bimë e mrekullueshme ju mban larg infe. ksioneve my. kotike, ly. thave, ba. ktereve dhe të gjitha infek. sioneve të tjera bak. teriale. Nëse tashmë jeni viktimë e disa prej këtyre infe. ksioneve, merrni hudhër një herë në ditë dhe do të ndiheni shumë më mirë pas disa ditësh.
Një sistem i dobët imunitar është i zakonshëm sot. Ftoh. jet, gr. ipi, aler. gjitë e hundës dhe sëm. undjet më të rënda ndodhin shpesh për shkak të dobësimit të s. istemit imunitar. Kur sistemi juaj imunitar është i fortë, ai është në gjendje t’ju mbrojë.

Hudhra ju jep forcë. Një thelpi hudhër ka 12 mg kalium, 5 mg kalcium dhe 100 përbërës squfuri.
Hudhra është shumë e mirë për mushkëritë. Do të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e organeve të frymëmarrjes. Madje mund të parandalojë pn. eumoninë, bron. kitin, kon. gjestionin, ko. llitjen dhe më shumë.