Lajmet E fundit

Bankomati nuk nxirrte me para, sho kohen nga ajo çfarë gjejnë brenda

Një tjetër ngjarje e pazakontë është shënuar në Indi.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Shumë klientë ishin ankuar tek autoritetet përkatëse se një bankomat kishte probleme me nxjerrjen e parave.
ATM kishte ngecur dhe nuk i përgjigjej komandave kështu që teknikët e hapën për të parë se çfarë e shkak tonte problemin.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probleme dhe nuk nxirrte paratë.
Në momentin që ata shkuan për të kontrolluar makinerinë, u hasën me skenën e pazakontë, të kartëmonedhave që ishin copëtuar.