Lajmet E fundit

Nena e Festa Qoqaj paska qene “Miss Kosovarja”

Në vitin 1996 në Kosovë gjithçka dukej keq, zi dhe zymt, për shkak të rrethanave të asaj kohe, kur Kosova ishte në okupim.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Ani pse kohë e pa kohë, në këtë vit në Kosovë u mbajtë “Miss Kosovarja”, që gjallëroi jetën kulturore në vend.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Njerëzit e mbajnë në mend spektaklin e madh e shkëlqyes “Miss Kosovarja”, ku triumfoi Diellza Kolgeci, ndërkohë që përcjellëse e parë u shpall bukuroshja Nora Ibërdemaj, shkruan “Kosovarja”.

Por, a e dinit se Festa Qoqaj, bukuroshja e Instagramit dhe emisionit “Express Rozë” është vajza e Nora Iberdemajt dhe mbesa e
fotografit me emër Gani Ibërdemaj? Epo, dardha pikë nën dardhë!