Lajmet E fundit

Te vogla, te pafa jshme dhe me floket pa lyer/ Keshtu dukeshin VAJZAT VIP kur ishin ne kohen e gjimnazit

Në Shqipëri nuk njihej deri vonë tradita e librit të shkollës së mesme. Në shkollat amerikane botohet çdo vit një libër ku vihen fotot e nxënësve bashkë me emrat e
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

tyre, si një mënyrë për të dokumentuar vitet e gjimnazit. Diçka e tillë bëhet edhe në Kosovë, kurse në Shqipëri, disa shkolla kanë nisur ta praktikojnë vitet e fundit.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Nëse keni qenë kuriozë të shikoni se si kanë qenë vipat shqiptar në gjimnaz, me një “search” të vogël arritëm të gjenim këto foto. Më poshtë AlpeNews.al ju paraqet disa nga të fa mshmit shqiptarë në kohen e gjimnazit.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..