Lajmet E fundit

(video)Juria ndërpret këngën e saj, nuk besojnë se është zëri i saj i vërtetë

Në mesin e atyre që kanë mah nitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shkrirë së qeshuri.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Në performancat vetëm para jurisë, për t’u zgjedhur në hapat më tutje, pra që të dalin para një publiku të tërë.
Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Behet fjale per nje vajze e cila pasi te filloje te kendoje, juria e nderpret atë…