Lajmet E fundit

La bakshish 1 mijë eυro, kamarierja shokohet nga ajo që i shkroi klienti në fatυrë

Burri i panjohur i ka lënë kamarieres një bakshish prej 1000 dollarësh, por ajo që e ka lënë në sy ishte mesazhi që mori me bakshish.Fatura e arriti në 128,89 dollarë, Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

por ai shtoi një bakshish prej 1000 dollarësh me mesazhin, “Thitha të bukura, princeshë. Më telefono”.Në mesazh ka shkruar edhe numrin e telefonit, por ajo e ka fshehur për arsye privatësie.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Kamerierja postoi një foto të faturimit në rrjetin social Reddit dhe shumë përdorues i thanë asaj që ta hidhte faturën, duke e quajtur gjestin si ngacmim.