Lajmet E fundit

(FOTO)E pabesueshme, një nga shtëpitë më të veçanta në botë gjendet në Shqipëri

Ndoshta nuk e kishit menduar kurrë se një prej shtëpive më të veçanta në botë ndodhej në Roskovec të Fierit.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Shtëpia në formën e një anijeje në ngjyrë të bardhë dhe blu, bie menjëherë në sy.Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Forma e saj dallohet që larg. Kjo shtëpi ka dalë në shitje tashmë.

Nuk dihet se cili ka qenë qëllimi i pronarit për të ndërtuar një shtëpi të tillë kaq të veçantë apo lidhja shpirtërore me anijet.