Lajmet E fundit

Këto harta të gjetura rreth vitit 1500 në trojet Shqiptare dëshmojnë që Pellazgët e Ilirët shtriheshin në tërë Ballkanin (Foto)

Këto Harta janë bërë nga sateliti dhe jo nga ky civilizim i sotëm po nga një civilizim tjetër që ishte shumë me i avansuar e ne nuk kemi mundesi te arrijmë asnjëherë atë Teknologji dije e aftesi qysh ishte ne kohën e Atlantidës e Trojës e qendra ishte në Iliri Dardani.
Keto harta janë gjetë diku në Trojet Shqiptare rreth vitit 1500 e deri në këtë kohë nuk egziston as edhe një hartë që e paraqet ekzakt terenin që vetem kur me Satelit janë bë kur u Fotografa toka nga lartë.

Është shumë e quditshme që Harten e Admi.ralit të Perandorisë Oto.mane e renditin në një nga 10 Misteret e pazgjedhura kur dihet se nuk është kurrfar Misteri se edhe ajo hartë dhe të gjitha që janë publikuar për hërë të parë pas vitit 1500 jan harta të lashta e të gjetura nga personat që ishin të këtij profesioni e të afërt me sun.duesit e shteteve të fuqishme të asaj kohe vetëm e nënshkruan të shkuarën emrin e tyre si autorë po në fakt asnjë nuk është autor i këtyre hartave të vjetra dhe për kur.reshtje këtë hartë që shihet në 4 vende emri i Evropës, në kohën kur janë bë këto harta Evropa ishte vetëm Moqalë e me vendbanime të Katundeve të vogla e jo qytetrim e jo civilizim , shumë vonë u krijuan qytete e shtete në Evropë kur Pellazgët e Ilirët nuk kishin ma hapsire nga Dendësia e madhe dhe u shpërndanë nëpër Botë./s.p/

-Si ishin hartat deri në vitin 1500, dhe vetëm pas vitit 1500 janë publikuar harta e shteteve dhe të krejt Planetës të njejta sikur që janë bërë në kohen kur në Orbiten e Tokës janë derguar Satelitet dhe kanë bë fotografimin e Tokës.