Lajmet E fundit

video-Test/ Figʋra që shikoni fillimisht, tregon shʋmë për personalitetin tʋaj

 

Charles Marriott, një Tiktoker me ndjekës prej gati një milion përdoruesish, ka paraqitur një foto misterioze për përdoruesit e internetit. Ai u kërkoi të pranishmëve t’i përgjigjen pyetjes se çfarë panë së pari. Rezulton se përgjigja ndryshon dhe ka të bëjë me tiparet e personalitetit.
Shikoni foton. Cfare shikon?

 

Që testi të kryhet në mënyrë korrekte, personi që shikon grafikun e mëposhtëm nuk duhet ta bëjë këtë në më shumë se një sekondë.
Zgjidhja: Nëse keni parë një papijon dhe një këmishë, kjo do të thotë, sipas tiktoker-it, se ju jeni një person që e vendos shiritin lart, shumë ambicioz dhe jashtëzakonisht punëtor. Megjithatë, ndonjëherë marrëdhëniet tuaja me të tjerët janë shumë të cekëta.

 

Megjithatë, nëse shihni këmbë, një fund mini dhe taka, do të thotë se jeni një grua krejtësisht e pavarur që vendos për veten dhe fatin e saj. Jeni shumë të guximshëm dhe kokëfortë dhe përpiqeni të arrini qëllimet tuaja me çdo kusht.

 

Edhe megjithëse iluzionet optike mund të përdoren nga psikologët kur punojnë me pacientë, në këtë rast “diagnoza” duhet të trajtohet me një majë kripe. Tiktoker nuk arriti të shpjegojë se nga erdhi iluzioni i tij optik dhe nëse përgjigjet e marra në test kanë ndonjë bazë shkencore.

Megjithatë, imazhet e iluzioneve optike po bëhen gjithnjë e më të njohura në ueb. Zakonisht ato janë krijuar për të argëtuar dhe për të treguar se truri ynë mund të na mashtrojë. Një nga iluzionet më të njohura është “figura dhe sfondi”, i prezantuar nga psikologu danez Edgar Rubin.

@charlesmeriot

#charlesmeriot #illusions #illusionschallenge

♬ BIG MAD – Ktlyn