Lajmet E fundit

foto-Aktoret më të bʋkʋra të të gjitha kohërave

Aktoret më të bukura italiane të të gjitha kohërave
Në kinema, regjisorët i kanë kthyer në idhuj prej kohësh këto aktore që bien në sy, më së shumti Sophia Loren, Claudia Cardinale dhe Monica Bellucci. Këto aktore italiane me bukurinë e tyre të zjarrtë do të jenë përgjithmonë mishërimi i gruas pikante dhe ultra-femërore transmeton Na Ishte Dikur

Më poshtë po listojmë disa nga ikonat e kinematografisë italiane dhe botërore
Claudia Cardinale


“Unë nuk flisja asnjë fjalë italisht deri në moshën 18-vjeçare. Ata duhej ta dublonin zërin tim në filmin tim të parë!”- Claudia Cardinale

Sophia Loren

Sophia Loren në vitin 1955

Gina Lollobrigida

Fantastike është kur një burrë e di se një grua është një grua. – Gina Lollobrigida

Monica Bellucci

Unë nuk e ndjej nevojën për t’u provuar të tjerëve vetveten, por për t’i treguar vetes vetveten. – Monica Bellucci

Virna Lisi

Veshja vlen sa femra që e mban. Mund të vishesh me markë, por nëse nuk je një zonjë në shpirt, nuk do të jesh kurrë një njeri i bukur!
-Virna Lisi

Ornella Muti


Bukuria nuk zgjat përgjithmonë – Ornella Muti

Caterina Murino

Unë kam një ëndërr të rikrijoj familjen fantastike ku jam rritur me vëllain dhe prindërit e mi. Unë jam me fat që kam një imazh kaq të mirë të jetës familjare – babai dhe nëna ime janë ende të dashuruar, ende të lumtur. – Caterina Murino

Alida Valli

Stefania Sandrelli

Marina Berti

Pier Angeli

Monica Vitti

Kjo ishte lista jonë me disa nga ikonat e kinematografisë italiane dhe botërore që janë shquar si më të bukurat nga aktoret Italiane. Shpresojmë t’ju ketë pëlqyer lista jonë./Na Ishte Dikur