Lajmet E fundit

Depʋteti shqiptar tregon si gatʋan kʋlaçin dhe më pas e shoqëron me fasʋle, ʋllinj dhe qepë

Deputetët e parlamentit shqiptar rrallë herë na shfaqen “pa filtrat” e zyrtarit dhe na tregojnë jetën e tyre private, por duket se ky nuk është rasti i deputetit të Partisë Demokratike, Sajmir Korreshi. Shtγ’p hapsiren rek1amυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Korreshi ka publikuar disa foto ku shfaqet larg kostumit të zyrtarit në shtëpinë e tij, i veshur fare thjeshtë me një bluzë të bardhë dhe tuta, teksa është duke gatuar. Shtγ’p hapsiren rek1amυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Ai ka treguar më pas se ka gatuar një ushqim tradicional, siç është kulaçi, të cilin e ka shijuar në mënyrën më tradicionale të mundshme, duke e shoqëruar me fasule, ullinj, qepë dhe djathë. Shtγ’p hapsiren rek1amυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..