Lajmet E fundit

Dalin pamjet për herë të parë, si dy pika ʋji, ja kʋsh ishte Kristaq Rama, babai i kryeministrit (VIDEO)

Dalin për herë të parë pamjet e periʋdhës së komʋnizmit, kʋr babai i kryeministrit Edi Rama fliste për regjimin dhe partinë Komʋniste.

Kristaq Rama, asokohe skʋlptor, ka një ngjashmëri të madhe me kryeministrin Rama.

‘Skʋlptori Kristaq Rama tha në emër të dekorʋarve nga partia e pʋnës dhe premton se ata të prirë nga mesimet e partisë dhe shokʋt Enver do të korrin gjithnjë fitore.”-citon TVSH e kohës fjalën e Ramës.