Lajmet E fundit

Letra e parë-Tragjedia e Gjeneralëve të Ushtrisë Shqiptare

Gjeneralët ‘puçistë’, letërkëmbimi sekret mes Mehmetit, Hysniut dhe Enverit

Letra e parë e një korrespodence të ngjeshur një javore mes Enver Hoxhës, Mehmet Shehut e Hysni Kapos që mbanë orën 18:00 të datës 17 korrik të vitit 1974

(pasuar me shumë të tjera), do të përgatiste Pleniumin e Komitetit Qendror të PPSH që do të ‘zbulonte’ “Grupin Puçist në Ushtri” dhe ndëshkimin e afërt të

Gjeneralëve (Balluku, Dume e Çako me pushkatim) e ushtarakëve madhorë të vendit për “Tradhëti të lartë ndaj vendit”.

LETËR E HYSNI KAPOS PËR ENVER HOXHËN