Lajmet E fundit

Kënga 900-vjeçare e shqiptarëve (Video)

Kultura shpirtërore ka një vend thelbësor në historinë e një populli. Përmes saj trashëgohen vlera të jashtëzakonshme, që sot pak njihen.

Në dokumentarin e radhës të ciklit “Gjurmë Shqiptare”, nga gazetari Marin Mema, u risoll historia e panjohur e Gjergj Kastriot Skënderbeut pas υdekjes së tij.

Shqiptarët ruajnë për breza një pasuri të rrallë, një këngë 9-shekullore me një histori të jashtëzakonshme e të panjohur. Por cila është kjo këngë dhe kalorësi i saj enigmatik?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.