Lajmet E fundit

Historia e tmerrshme Fshati i Besës që nuk flet më gjuhën shqipe (Video)

Fshati quhet Besnik, por banorët nuk e flasin gjuhën shqipe. Çfarë ka ndodhur me ta? Ku gjendet ky fshat? Cila është historia e tmerrshme e banorëve të tij?

Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema e cila është i publikuar në youtube në kanalin e top medias. Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe shiko videon e plσte

Ky dokumentar flet për një fshat që për nga vet emri kuptohet se është fshat i shqiptarëve,por që fatkeqësisht banorët nuk flasin më gjuhën shqipe