Lajmet E fundit

Shqiptari që kërkoi një super shpikje! Historia MAHNITESE e Gjirokastritit (VIDEO)

Ne mesin e viteve 20, kur Shqiperia ishte nje vend i pazhvilluar e me vȅsɧʈìɾȅsì te shumta… nje personazh ne qytetin e Gjirokastres, i perkushtohej shpikjes se nje motorri te veçante qe do ti sherbente avioneve, por jo vetem…

Sado te duket e çuditshme kjo histori eshte plotesisht e vertete…Madje per kete projekt qe ende edhe sot nuk eshte shpikur, u interesuan asokohe ekspertȅt gjerman…

Por si qendron kjo histori ? Cfare ndodhi me te ? Kush ishte ky personazh dhe perse njihet kaq pak ?