Lajmet E fundit

Vσtσni/ Kë dσni të largσni të shtunën nga ‘Big Brσther VIP’?

Luizi, Kristi dhe Maestro janë në nominim. Vendimi erdhi pasi ata kishin thyer rregullat duke u futur në tualet për të biseduar jashtë kamerave.

Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë mbrëmjen e së shtunës. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se kë doni të largoni.

Kë doni të largoni të shtunën nga BBV?

1.Luizin

2.Maestron

3.Kristin